Slušajte Najbolje Radio Stanice Uzivo - Narodne Radio Stanice - Zabavne Radio Stanice - Vlaške Radio Stanice - Radio Stanice Srbija - Radio Stanice Bosna - Krajiške Radio Stanice - Najpopularnije Radio Stanice - www.radio-stanice.org
Radio Stanice Uzivo - Najslušanije Radio Stanice

Koje su najslušanije radio stanice na internetu u Srbiji?

Koje su najslušanije radio stanice na internetu u Srbiji?

Koje su najslušanije radio stanice na internetu u Srbiji?


Prednosti emitovanja radio programa putem interneta je uvidela većina domaćih radio stanica, još od 2011. godine , kada su i počeli prvi projekti digitalnih radio stanica

Oni koji u Srbiji slušaju radio uživo, najčešće biraju između tri do četiri poznate radio stanice. 

Mi vam otkrivamo koji radio emiteri zauzimaju prva mesta u srcima domaće internet publike.

Poznato je da radio najviše volimo da slušamo dok se vozimo kolima, ali broj onih koji radijski program prate putem interneta gotovo da se izjednačio sa onima koji ga slušaju na tradicionalan način. Zbog toga nas je zanimalo koje radio stanice slušaoci u Srbiji najčešće biraju kada su “na mreži”.

Prema podacima do kojih je došao Kurir, a koja su prikupljeni preko Srpskih portala koji svojim posetiocima nude opciju slušanja radio stanica putem interneta, došli smo do saznanja da srpska internet zajednica najčešće bira da sluša muziku i program radija S i NAXI radija. 

Statistike se odnose na čak 5,5 miliona sesija, koliko posetioci muzičkih portala u Srbiji ostvare u toku samo jednog meseca.

Ova milionska cifra pokazuje da broj onih koji svakodnevno slušaju radio preko interneta nikako nije zanemarljiv.

Što se tiče teritorije cele Srbije, na prvom mestu po izboru onih koji radio slušaju putem interneta je Radio S, u korak za njima ide NAXI radio, a na trećem, četvrtom i petom mestu su HIT FM, Pingvin radio i TDI radio.

Kada su u pitanju beogradske radio stanice, prvih pet mesta po slušanosti zauzimaju NAXI, Pingvin, TDI, JAT i PINK radio.

Prednosti emitovanja radio programa putem interneta je uvidela većina domaćih radio stanica, još od 2011. godine , kada su i počeli prvi projekti digitalnih radio stanica. Među prvima ovu prednost je uvideo NAXI radio, koji je još 2011. godine pokrenuo projekat NAXI digital, a koji danas broji trinaest digitalnih radio stanice svih muzičkih žanrova, odmah za njim je i TDI radio, pokrenuo mrežu svojih digitalnih radio stanica. 

U ovoj ekspanziji pojavio se i veliki broj radio stanica koje nemaju svoju frekfenciju, nego svoj radijski program emituju isključivo putem interneta. Među njima najslušaniji je COOL radio, koji je već godina najslušaniji online radio, među radio stanicama bez frekfencije, a odmah za njim slede OK radio i radio Desetka.

Koji radio je najčešće vaš izbor kada upalite računar?

Koje su najslušanije radio stanice na internetu u Srbiji?


Poaljite vas komentar

Komentari

Budite prvi koji cete komentarisati video.

Slicno

Kategorije

RSS

RSS Search

Music Blogs
best blogs FreeWebSubmission.com Submit Your Website to Scrub The Web Feedage Grade A rated blog search directory Radio Stanice Uzivo - Blog Directory OnToplist.com Blog Directory
Blog Directory
Music blog