Slušajte Najbolje Radio Stanice Uzivo - Narodne Radio Stanice - Zabavne Radio Stanice - Vlaške Radio Stanice - Radio Stanice Srbija - Radio Stanice Bosna - Krajiške Radio Stanice - Najpopularnije Radio Stanice - www.radio-stanice.org
Radio Stanice Uzivo - Najslušanije Radio Stanice

Дарик Радио София

Radio Stanica pocinje za 15

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Dodato by Radio Stanice u Bugarske Radio Stanice
132 Pregleda

Opis

Дарик Радио София на живо

Дарик Радио е най-авторитетното и най-голямо частно радио в България. Програмата на Дарик стартира в столичния радиоефир точно в 12:00 ч. на 21 януари 1993 г. на 98.3 MHz. Първото студио на радиото е на бул. „Св. Климент Охридски“ 16 в ж.к. Дървеница. На фона на музикалните търговски радиостанции, информационният формат на радиото се появява като нещо ново и различно в частния ефир. Доближавайки се до американските стандарти за News&Talk radio, Дарик радио е превърнало в своя запазена марка точната, обективната и изпреварващата информация, присъстваща не само в новините, но в най-добрите спортни, политически, икономически предавания. В 24-часовата програмна схема на Дарик радио сериозно място намират и музикално-развлекателните програми.

    От 1994 г. Дарик Радио започва изграждане на мрежа от собствени регионални радиостанции, като първите студиа са открити в Добрич, Враца и Кюстендил. На 5 октомври 1997 г. радиото се нанася в нова собствена радио-сграда на в центъра на София. През октомври 2000 г. Дарик Радио спечели лицензия за национално излъчване и стана единственото българско частно национално радио. След 2001 г. започват работа нови предавателни мощности в цялата страна. От началото на 2001 г. столичната програма на Дарик Радио се излъчва на 105.0 MHz от връх Копитото. От 2004 г. работи ретранслатор за Ябланица на 96.7 MHz, от август 2007 г. за Боровец на 89.7 MHz, от 1 май 2011 г. от връх Братия на 104.9 MHz, от ноември 2011 г. в Правец на 104.4 MHz. През септември 2012 г. честотата на връх Братия е сменена на 107.4 MHz. Дарик Радио се излъчва от спътник за цяла Европа и звучи в реално време в интернет. През 2004-09 г. новините и отделни програми на Дарик се ретранслират в Молдова по местното Радио „Албена“ в град Тараклия на 97.5 MHz.

    През годините Дарик Радио се разширява с няколко други радиопроекта. През 2003-06 г. спортно шоу „Гонг“ на Дарик Радио прераства в отделна радио мрежа - Радио Гонг като естествено продължение и приемник на най-слушаното спортно предаване в българския радиоефир. От 2011 г. на 90.0 MHz в София се излъчва радиостанцията Дарик 18 със специализиран музикален профил за младежката аудитория. През 2014 г. тази програма е заменена от новото радио Дарик Носталжи с най-доброто от соул, поп, поп-рок музиката и българската естрада от миналите десетилетия.

Дарик Радио Онлайн

Дарик Радио

Poaljite vas komentar

Komentari

Budite prvi koji cete komentarisati video.
RSS

RSS Search

Music Blogs
best blogs FreeWebSubmission.com Submit Your Website to Scrub The Web Feedage Grade A rated blog search directory Radio Stanice Uzivo - Blog Directory OnToplist.com Blog Directory
Blog Directory
Music blog