Slušajte Najbolje Radio Stanice Uzivo - Narodne Radio Stanice - Zabavne Radio Stanice - Vlaške Radio Stanice - Radio Stanice Srbija - Radio Stanice Bosna - Krajiške Radio Stanice - Najpopularnije Radio Stanice - www.radio-stanice.org
Radio Stanice Uzivo - Najslušanije Radio Stanice

БГ РАДИО

Radio Stanica pocinje za 15

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Dodato by Radio Stanice u Bugarske Radio Stanice
204 Pregleda

Opis

БГ РАДИО - Само българска музика

БГ РАДИО - Само българска музика - е открито с грандиозен концерт на 3 март 2001 година. БГ Радио е част от най-голямата радиокомпания в България - Комюникорп (Communicorp). Първоначално радиото излъчва в най-големите градове на страната – София 91.9 MHz, Пловдив 94.6 MHz, Варна 97.8 MHz, Бургас 95.7 MHz (2001-02г.: на 95.2 MHz), Русе 97.4 MHz, Стара Загора 93.6 MHz, Велико Търново 94.9 MHz, Благоевград 91.4 MHz, Плевен 104.2 MHz, Шумен 89.0 MHz, като постепенно мрежата от предаватели се разширява.

    БГ Радио е изцяло музикална радиостанция, в чиято програмна схема е заложена музиката (Само българска музика), но включва и задължителните елементи – новини, спорт, прогноза за времето, информация за пътната обстановка, музикална класация и поздравителен концерт всяка вечер от понеделник до събота, както и игри с много слушателски обаждания от цялата страна и награди. На този етап БГ РАДИО е единствената електронна медиа с изцяло българска музика и за в бъдеще тя ще работи за утвърждаване на българската култура и изкуство въобще. Музикалната политика на радиото е основана на последователно изследване на предпочитанията на населението на възраст между 20 и 35 години и към този момент тя може да се обобщи по следния начин: нова българска музика 65%, вечни български хитове 35%.
    
    БГ Радио промени коренно отношението и нагласите към българската музика. В резултат на ефекта „БГ Радио“, всички електронни медии в България преработиха своите програмни схеми, увеличавайки обема на Българската музика средно с 30%. БГ Радио значително превъзхожда всички радиостанции по брой и мащаб на организираните промоции. Участието в промоциите от страна на някои от най-големите световни и локални марки ни позволява да създаваме такива промоции и послания, които остават в съзнанието на слушателите и изграждат така важните за клиента доверие и лоялност на потребителите към неговия продукт. Най-големите промоции, организирани от БГ Радио са: Годишните музикални награди на БГ Радио, с които традиционно БГ Радио отбелязва рожденния си ден и които се превърнаха в едно от най-значителните събития в българския музикален радио и телевизионен ефир; Стани известен с БГ Радио-ежегоден конкурс за създаване на песен по текст на слушател – до момента – „Аз и ти“ на Д2 и „Ако някога“ на Супергрупата на България; Изпълнители на плажа – една от най забавните и привлекателни промоции за феновете на българските музиканти, решили да почиват лятото на българскато черноморие; БГ таланти – ежегоден конкурс, който има за цел да подпомогне новите български таланти по пътя на творческото им развитие, чрез продуциране и издаване на песен, подкрепен с множество мини промоции като турнета и концерти, многократно анонсиране за събитията около групата победител в ефира на радиото.

    БГ Радио разви и голяма продуцентска дейност: освен цитираните по-горе продуцирани песни и групи, радиото представи на музикалния пазар няколко компакт диска с най-доброто от българската поп и рок музика, а именно „Естрада на Дони“, „Лятна вълна 2003“, „БГ Таланти“, „Любими песни за любими хора – 1“, „Любими песни за любими хора – 2“, „Любими песни за любими хора – 3“, „Любими песни за любими хора – 4“, „Сигнал – на живо“ и др.

    БГ Радио е най-популярната българска радиостанция, която излъчва в Интернет извън страната www.bgradio.net има повече от 50 000 посещения на ден, над един милион българи слушат БГ Радио чрез Интернет и сателит.

    Мисията на БГ Радио е да предлага на българския слушател реална алтернатива на останалите търговски радиопрограми в България, благодарение на уникалния си формат; да представя на публиката най-доброто от българската поп, рок и естрадна музика, като с това допринася за утвърждаването на българската култура и национална идентичност; да предоставя на рекламодателите ефективен достъп до своята лоялна, социалактивна аудитория; да разширява реалната база на аудиторията си чрез: последователно изучаване на вкусовете и предпочитанията на целевата група с цел съвършенстване на своя програмен продукт; последователно разширяване и подобряване на покритието си в страната и чужбина.

    Целева аудитория 18-45 години. Слушателите на БГ Радио: живеят в големите български градове; са образовани, активни, динамични и информирани; имат изградено лоялно отношение към определени търговски марки; имат високи доходи и изградени потребителски навици; са заети в частния сектор и в неговото управление, използват редовно компютър и Интернет, притежават мобилни телефони и дебитни карти; мъже 45% / жени 55%. БГ Радио предлага решения, не продава рекламно време. Рекламната стратегия на БГ Радио е да консултира клиента в правилния избор на медия микс и медиапланиране, като изследва конкретните нужди на всеки един клиент.

БГ РАДИО на живо - Само българска музика

БГ РАДИО

Poaljite vas komentar

Komentari

Budite prvi koji cete komentarisati video.
RSS

RSS Search

Music Blogs
best blogs FreeWebSubmission.com Submit Your Website to Scrub The Web Feedage Grade A rated blog search directory Radio Stanice Uzivo - Blog Directory OnToplist.com Blog Directory
Blog Directory
Music blog